When times are sad, cry until your eyes are dry, When times are happy, laugh until your stomach hurts, When times are painful, feel the wind. And wait until the day when you can leap high | Greeeen - Setsuna g+/ tumblr/ twitter

information
Hi, I'm Dini. 20 this year. An architecture students. I'm talking about something and nothing. Thank you.

archives
July 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 November 2012 December 2012 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 July 2013 August 2013 September 2013 November 2013 March 2014 August 2014 September 2014 October 2014 November 2014
Westlife Farewell Concert 12:40 AM Monday, February 25, 2013
0 Comments:
Post a Comment
Abis nonton konser terakhirnya Westlife. Enggak.. enggak.. gue ga ke Ireland... Gue donlotnya lama banget ._. Tapi terbayar sama perform mereka. Dua jam lewat lima belas menit lebih tiga puluh detik berharga dengerin suara emas mereka plus teriakan fans. Sedih banget nontonnya, karena udah tau itu konser terakhir mereka. Penontonnya juga banyak yang nangis kayak gue. Bedanya mereka nonton asli gitu di Irlandia. Konsernya 23 Juni 2012 di negara asal mereka, Irlandia. (dan gue baru nonton sekarang hehe). Gue nonton pas mereka nyanyi safe-nya mereka aja gue udah nangis banget. Padahal itu baru lagu ke empat setelah konser mulai. Sedih banget. Favorit gue Mark. Suara Mark, gilaaa keren banget. Empat-empatnya top banget pokonya. Thank you for 14 amazing years Westlife. I'm never wanna say goodbye~

We all fall down
We all feel down
'Cause rainy days and summer highs
The more we pray the more we feel alive


How you gonna love, how you gonna feel?
How you gonna live your life like the dream you have is real?

How you gonna love, how you gonna feel?
How you gonna live your life like the dream you have is real?
If you lost your way, I will keep you safe
We'll open up all your world inside so you come alive tonight

I will keep you safe
I will keep you safe
I will keep you safe
~

Labels:

this-weekend 12:15 AM
0 Comments:
Post a Comment
Yesterday, I went to gramedia and spent all of money that I have. My wallet is quite light and seems like hungry. Autumn in my wallet. This is ridiculous. But this is grateful when you spend yours (money) for the good reason. Yap yap I wont regret it hehe. Going to the third floor, and I see heaven.. this is heaven..
Generasi 90an
 "this book is highly recommended for all of 90's generation, trust me!"

Hai, miiko! volume 25  
cr: tumblr
"an amazing day comes. Because hai miiko is appear once in a year."


Detektif Conan volume 71
"Shinichi is back! He's still awesome as we expected"

And I bought two novels and another three comics. Good day~ Poor wallet. In the other story, I finished reading detective conan and watching tv. I just saw Ikuta Toma. Ikuta Tomaaaa. He's still awesome. In the program Iron Chef Japan that broadcast by trans tv. It's just funny to saw him in variety show, not in the drama.

Ikuta Toma XD

"I love this weekend"


Labels:

7:23 AM Saturday, February 23, 2013
0 Comments:
Post a Comment
Seseorang bilang, "Ini bukan jalan yang terbaik, gue yakin banget ini bukan jalan yang terbaik, walau banyak orang yang bilang ini jalan terbaik buat gue. But somehow, kita memang harus ngelewatin jalan yang banyak kerikil. I won't regret it karena gue sedang ngejalaninnya"
just to remember, nothing else 10:56 PM Thursday, February 21, 2013
0 Comments:
Post a Comment
Haai blog! Kangen yaa sama kamu haha.
Posting pertama dibulan Februari. Sombong amat ya udah lama ga nge-posting hehe.
Eh boleh ga sih gue pake kata gue? Boleh kan yaa? :3

Apasih tujuan gue bikin blog? Yaa supaya nanti-nanti gue inget cerita seneng dan suramnya gue.
Itu aja. Dan sekarang, gue ganti domain blog gue menjadi. Jeng jeng!
whateveremember.blogspot.com

enjoy!


"Today, I decide that its true."