When times are sad, cry until your eyes are dry, When times are happy, laugh until your stomach hurts, When times are painful, feel the wind. And wait until the day when you can leap high | Greeeen - Setsuna g+/ tumblr/ twitter

information
Hi, I'm Dini. 20 this year. An architecture students. I'm talking about something and nothing. Thank you.

archives
July 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 November 2012 December 2012 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 July 2013 August 2013 September 2013 November 2013 March 2014 August 2014 September 2014 October 2014 November 2014
Cool Ahjussi 4:12 PM Sunday, June 24, 2012
0 Comments:
Post a Comment
Jang Dong Gun,
ahjussi keren yang jadi pemeran utama di a gentleman's dignity
dia balik lagi setelah 12 tahun ga main drama
pantes saya baru tau sekarang
Jang Dong Gun ahjussi ini aktor papan atas di korea
drama-nya banyak movie-nya banyak
pas dia nikah aja, yang datang para artis senior papan atas
but, ahjussi ini tetep cool di usianya yang ke-40

Jang Dong Gun ahjussi. He is really something. 
Why Dong Gun Ahjussi was so cool. I can't help this.





Labels:

Yangpa - Love..What To Do 2:49 PM
0 Comments:
Post a Comment
Another soundtrack from A Gentleman's Dignity in episode 9
for download related to youtube here

translate:
Yangpa - Love... What To Do?
Just like the rain shower that suddenly pours

That person drenches me
Suddenly, without my permission
That person stole my heart

I can’t push that person out
I can’t take a single step
The person grows like a flower in me

I hope you will pass, like the passing wind
So even the memories won’t even remain
Just smile and promise not to cry
Don’t leave a single photo of us
Promise that we won’t make a memory
credit to: celest1al from AGD soompi forum
lyrc translate: katkat88 belongs to popgasa 

Labels:

David Archuleta - Forevermore 2:30 AM
0 Comments:
Post a Comment

There are times when I just want to look at your face
With the stars in the night
There are times when I just want to feel your embrace
In the cold night
I just can’t believe that you are mine now

You were just a dream that I once knew
I never thought I would be right for you
I just can’t compare you with anything in this world
You’re all I need to be with forevermore

All those years, I long to hold you in my arms
I’ve been dreaming of you
Every night, I’ve been watching all the stars that fall down
Wishing you will be mine
I just can’t believe that you are mine now

You were just a dream that I once knew
I never thought I would be right for you
I just can’t compare you with anything in this world
You’re all I need to be with forevermore

Time and again
There are these changes that we cannot end
As sure as the time keeps going on and on
My love for you will be forevermore
Ohhh, yeah—ey
I just can’t believe that you are mine now

You were just a dream that I once knew
I never thought I would be right for you
I just can’t compare you with anything in this world

As endless as forever
Our love will stay together
You are all I need to be with forevermore
Forevermore
You are all I need to be with forevermore
Hmmm—yeahh—yeah




Labels:

recommended banget dah 1:45 AM
0 Comments:
Post a Comment
Haaai blog!
lagi ga ada kerjaan, jadi saya posting tentang website yang saya sering banget buka
website favorit saya nih, cekidot

saya beneran cinta sama google, tanpa google apa jadinya aku (?)
bbcnews negebuat saya tau informasi di belahan dunia manapun #eaaa
wuuuih snmptn situs favorit yang kadang buat galau, tapi saya 'harus' suka
twitter yang ngebuat kita bisa ngobrol sambil kepo
tumblr punya banyak gambar, video, cerita
daaan ini youtube, kalo ga ada youtube saya bisa cupu
dari sini saya bisa belajar gambar, gitar, nonton bermanfaat banget pokonya
indowebster dari Indonesia. Yap, bangga banget punya idws share file nya lengkap banget
mulai dari album jaman jadul, news, video, filem indonesia sampe luar kayak k-drama, games, software, dll

dan yang ini nih kaskus the largest community in Indonesia
punya banyak lapak yang bagus bagus, tapi jangan sampe ketipu yaa
terus kita bisa update berita nasional sampe internasional, ngobrol di forum, banyaaak pokoknya
mangacan, baca komik dengan translate ke Bahasa Indonesia yang update
biasanya saya baca komik detective conan disini,
tapi kayak banner nya yang selalu bilang 'dukung pengarangnya dengan membeli komik aslinya'
sweetpotatodays, ini update tentang yongseo couple ahahaha ^^

soompi, berita kpop ada disini, forum tentang drama, bias, lengkap banget  tentang korea
saya lebih suka buka soompi karena beritanya ga terlalu nge bashing

tohosomnia, for cassiopeia. Always keep the faith~
cnbluestorm, situs boice yang paling update
koreanindo berita kpop pake bahasa udah jelas punya Indonesia kan?
dan doramax264 bagus banget mulai dari drama korea, jepang, taiwan dan movie nya juga ada
download gratis dan file nya ga terlalu ngebunuh hard disk
nah kalo mo donlod subtitle drama korea disini darksmurfsub, mereka sangat update
tapi sign up dulu biar bisa donlod, free kok
yahoo. ga bisa apa-apa kan kalo ga ada email
donlod lagu di 4shared, tapi sekarang harus log in dulu
dan tentunya saya cinta banget sama yang ini
tempat dimana saya bisa curhat
temen saya disaat suka dan duka, tempat saya share ketawa saya, air mata saya
saya cinta blogspot.

situs yang udah saya sebutin ga semua domain nya .com ada juga yang .net
dan ada juga yang pake blogspot
udeh selesai, bye.

Labels:

An Introduction to Architecture 1:27 AM Saturday, June 23, 2012
0 Comments:
Post a Comment
Ceritanya tentang seorang arsitek (Um Tae Wong)
yang ngerancang rumah buat first love nya (Han Ga In)
rumahnya di renovasi, bukan beneran dibuat baru
jeju island kan bagus banget view nyaa
dan desain rumahnya beneran baguuus
ini nih screen capture nya


awalnya rumah ga in begini

dan rooftop nyaaa yang paling saya suka
jadi diatasnya ada rumput

dan tadaaaa, beautiful vista banget kan?

*envy*
rumahnya ga terlalu banyak berubah, namanya juga renovasi
kayunya bisa digeser kayak garasi
jadi bisa ngalangin sinar matahari *super kreatif*
suka banget sama jendelanya yang bisa dilipet
haaah bagus sekali
langit-langitnya
bakal jadi living room

restroom
dan ini dibuat oleh papa ga in

ga sengaja ada footprint nya ga in waktu masih kecil

but, tadaaaa ini bisa disulap jadi bagus *subhanallah, bapak arsitek kamu keren sekali*
ya jadi kolam kecil dan footprint nya tetep ada


Haaaa, ini cita-cita saya jadi arsitek, semoga.

Labels:

Spring I Love You Best 10:55 PM Thursday, June 21, 2012
0 Comments:
Post a Comment
Ini salah satu soundtracknya A Gentleman's Dignity yang paling saya suka ^^

Spring I Love You Best
I wish I had someone who suddenly arrive
And show me how the flowers grow and come out in winter field
I wish I had someone new tender to my heart
Someone who will share me precious time

Someday you will find me in the hands of wind 
Somehow you will lead me to the warmer nights
Someday you will find me in the hands of wind 
Somehow you will lead me to the warmer nights

If I had pretty spring at the corner of my heart
I will say goodbye to winter land, you so cruel the winter wind
and I will check the through the phone, the number is 131
Don’t you know the truth is in fine weather

(I love you best)
(I love you best)
Someday you (I love you best) will find me in the hands of wind 
Somehow you (I love you best) will lead me to the warmer nights
Someday you (I love you best) will find me in the hands of wind 
Somehow you (I love you best) will lead me to the warmer nights
ahjussi, why you're still cool in the age of 40 years then Lee JongHyun??
and I'll be your fans, from now on
I'M WEIRD, I'M WEIRD, I'M WEIRD

Labels:

New Face 8:44 PM Saturday, June 16, 2012
0 Comments:
Post a Comment


abis berbenah blog, saya juga berbenah tumblr
*berbenah bahasa gue*
main kesini dong
Father's Day 4:35 PM
0 Comments:
Post a Comment
HAPPY FATHER'S DAY, papa. I LOVE YOU more than i love kim jaejoong.


Labels:



"Today, I decide that its true."