When times are sad, cry until your eyes are dry, When times are happy, laugh until your stomach hurts, When times are painful, feel the wind. And wait until the day when you can leap high | Greeeen - Setsuna g+/ tumblr/ twitter

information
Hi, I'm Dini. 20 this year. An architecture students. I'm talking about something and nothing. Thank you.

archives
July 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 November 2012 December 2012 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 July 2013 August 2013 September 2013 November 2013 March 2014 August 2014 September 2014 October 2014 November 2014
ALKENA PART 1 3:29 PM Sunday, November 27, 2011
0 Comments:
Post a Comment



Selama 5 jam saya ngerjain personal data buat album kenangan..
Capek, tapi lumayan asik. Yang selesai baru dua halaman. Haaah semangat!
*eh ini kayak album ngeluarin dua teaser dulu hhe

ciao! dini :3
Wish 4:20 PM Monday, November 21, 2011
0 Comments:
Post a Comment
Entah udah berapa kali saya nulis tentang 'wish' di blog.
Dan emang itu saya gak pernah berhenti punya wish

Wish tahun ini juga banyak,
mulai dari nilai yang bagus, laptop baru ampe nonton konser CN BLUE
Cuma bisa wish tapi ga punya usaha, sama aja nol
Butuh bukti? 
Kayaknya udah keseringan punya bukti

Ketika wish saya, yang paling bener-bener saya harapin
dari mulai masuk SMA dan saya mimpi-mimpiin
belum tentu terkabul, saya cuma bisa nangis. Jujur tragis.

Tapi abis searching mbah google saya nemu quotes nya idola saya
'Albert Einstein'
yang dibilang kalo beliau adalah orang genius, ya bener banget
Einstein juga berusaha waktu mo ngebuat sesuatu
Beliau berusaha. Karena Quotes nya bilang kalo
'Jenius adalah 1% inspirasi dan 99% kerja keras'
Beliau juga dulu pasti kerja keras banget buat ngedapetin sesuatu.
Ya, usaha terus berdoa, always keep the faith gitu kata DBSK.

Saya sadar saya gak sepinter Einstein.
Tapi, satu hal yang pasti kalo kita udah berusaha terus berusaha.
Kita bakalan dapet jawaban, entah itu berhasil atau enggak.
Kata orang bijak semua yang udah diusahain pasti bakalan ada berkah.
Coba percaya dan jangan nyerah sebelum nyoba.

Memotivasi diri sendiri itu penting.
Nulis blog juga penting karena saya ngerasa ngeluarin apa yg lg dirasain.
Semangat! Always Keep the Faith~

Ciao! Dini :3

Labels: , ,

Proposal Lyric 4:07 PM
0 Comments:
Post a Comment
Hey blog! Lagi suka banget denger lagunya Noel - Poposal
Tapi lebih sering denger yang versi 2AM...




Proposal of Marriage Lyric


기다리란 말만 하면서 외면했죠 오랜시간
[i told you to wait but i ignore you long time]

조금 기다리면 그 때가 올거라고 우 Someday
[just wait little..the day will come somday...]

그대 원하는 그 말을 다 알면서
[i know what you want to say]

얼마나 오래 기다린 줄 알면서
[i know how long you wait]

이제야 말 하네요
[but i tell you now]

You don''t have to cry

울지 말아요 고개 들어봐요 이젠 웃어봐요
[dont cry and lift your face up and laugh..]

I will make you smile

행복만 줄게요 언제나 그대 곁에서 영원히
[i will give you happiness on beside you forever]

Don''t be afraid 모두 잘 될거예요
[dont be afraid everything will be alright.]

고마워요 이런 날 믿고 기다려 준 그대 My love
[thank you for waiting me... my love]

미안하단 말보다 먼저 하고픈 말 으음~ 있죠
[before i tell you sorry but i want to say this..]

그대에게만 전해주고 싶은 말
[i want to tell you this]

하지만 결국 하지 못했던 그 말
[but however i couldn't say]

나와 결혼해줘요
[would you marry me?]

You don''t have to cry

울지 말아요 고개 들어봐요 이젠 웃어봐요
[dont cry and lift your face up and laugh..]

I will make you smile

행복만 줄게요 언제나 그대 곁에서 영원히
[i will give you happiness on beside you forever]

Don''t be afraid 모두 잘 될거예요
[dont be afraid everything will be alright.]

기다림 속에 흘린 그대 눈물을 알기에
[in the waiting you cry and i know you cry]

이젠 돌려 줄거예요 그대 사랑을
[i will give to you now your love]

You don''t have to cry

울지 말아요 고개 들어봐요 이젠 웃어봐요
[dont cry and lift your face up and laugh..]

I will make you smile

행복만 줄게요 언제나 그대 곁에서 영원히
[i will give you happiness on beside you forever]

Don''t be afraid 모두 잘 될거예요
[Dont be afraid everything will go ok]

Labels: , ,



"Today, I decide that its true."