When times are sad, cry until your eyes are dry, When times are happy, laugh until your stomach hurts, When times are painful, feel the wind. And wait until the day when you can leap high | Greeeen - Setsuna g+/ tumblr/ twitter

information
Hi, I'm Dini. 20 this year. An architecture students. I'm talking about something and nothing. Thank you.

archives
July 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 November 2012 December 2012 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 July 2013 August 2013 September 2013 November 2013 March 2014 August 2014 September 2014 October 2014 November 2014
A New Day A New Spirit 4:14 PM Friday, July 29, 2011
0 Comments:
Post a Comment
Hai blog! udah lama banget gak mosting.
Tahun ajaran baru udah mulai. Dan sekarang saya udah resmi jadi anak kelas dua belas
yang alim (?) eaaa
Iyaaalah gimana gak alim, udah kelas dua belas, udah jadi super senior di sekolah hehe

Bener banget kalo tahun ajaran baru harus punya semangat baru.
Tapi saya?
Coba tebak, semangat mau masuk sekolah aja gak ada.
Sebenernya belom siap jadi anak kelas dua belas, saya maunya main mulu kayak dulu.
Tidur di kelas, ketawa ketawa, sama ke toilet pas pelajaran hardware.
Saya kangen banget. banget deh.
Kelas baru, temen temen baru, guru baru.
Semuanya baru, cuma temen semeja saya aja yang gak baru hehe.
Well, I'm OK with my class :)
Just wanna say that, enough.

Wish me luck :)
That I have nice day, everyday.
And like to talking too much.

ciao! dini :3

Labels:



"Today, I decide that its true."