When times are sad, cry until your eyes are dry, When times are happy, laugh until your stomach hurts, When times are painful, feel the wind. And wait until the day when you can leap high | Greeeen - Setsuna g+/ tumblr/ twitter

information
Hi, I'm Dini. 20 this year. An architecture students. I'm talking about something and nothing. Thank you.

archives
July 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 June 2012 July 2012 August 2012 September 2012 October 2012 November 2012 December 2012 February 2013 March 2013 April 2013 May 2013 July 2013 August 2013 September 2013 November 2013 March 2014 August 2014 September 2014 October 2014 November 2014
Happy Birthday Lee JongHyun 3:37 PM Sunday, May 15, 2011
0 Comments:
Post a Comment


HAPPY GREATEST DAY
to
LEE JONGHYUN

ur voice always BURNING in my ❤~~~
saranghae


ciao! dini
for boiceforburning

Labels: ,

Today 8:36 PM Sunday, May 8, 2011
0 Comments:
Post a Comment
Hey Blog!
Udah lama gak cerita disini. Hari ini saya beneran capek, tepar. Kesekolah hari minggu buat ngursin lomba beneran buat badan pada pegel. Dari pagi ampe sore nongkrongin sekolah nunjukin jalan rintangan, karena saya anak PMR. Jadi, lomba yang diadain di sekolah saya adalah lomba campuran dari setiap ekstrakurikuler ada Paskibra, PKS, PMR, Mading, Dance, Karya Tulis, Debat dll. Buat ekskul yang gak ngadain lomba, mereka buka stan buat jualan. Beneran ni kaki udah beneran pegel dari tadi siang, saya kerjaannya ngelilingin sekolah.
Kulit juga tambah gosong. Tapi lumayan seru.

Eh, tadi siang saya juga ngebantuin si Meighin yang udah ampir setengah idup "mau main the sims", entah kenapa dia beneran ngebet banget. Namanya juga Meighina (lo?) dia dateng siang pas lomba ekskul dia udah ampir selesai, kamu emang paling kece meg! Dan create a sims with her similiar face and also searchingan, kekeke. Untung ruangan kami sebelahan. Iya kagak meg? Tadi juga si Ebi pergi pas abis solat dzuhur, jadi tambah sepi ruangan rekap nilainya. Ciwi yang ngerekap juga ikut BGP. Jadi beneran sepi tuh ruangan, hanya junior. Mondar mandir nyariin Tessa, karena ada rekap nilai janggal dan segala macem.

Last but not least, saya beneran seneng karena ketemu banyak temen smp, yeeeey!
Terutama "Tami". Oh, she's my bff. She gave me a bar of silver queen chocolate. I'm so happy. Really, thank you and you. We're hugged for intro and closing. Kekeke, she's face not change anymore. She's similiar (cause she's real tami) I'm so glad to met her. Then we're talking, and the time isn't going slowly. So fast, to say goodbye.
I called her in room 3. And say goodbye . We're hug. Kekeke, I don't know why in this moment I wanna cry. Kekeke, I love today. This is Greatest moment. Till we met again in the success life. Just wish and it comes true. I just wishes in holiday we met again. I really miss you my BFF, Utami Nirmala Putri.

Terakhir, saya basah kuyup. Anak perwira semua basah karena diceburin ke kolam retensi. Kekeke walaupun gak semuanya, ini beneran bau!

Have a nice day! Ciao!
Dini :3

Labels: , , , ,



"Today, I decide that its true."